Aktuality

 4 novinky
NOVÁ KOLEKCE FUJI

NOVÁ KOLEKCE FUJI

FUJI je všestranné a elegantní madlo, perfektní v každém z jeho úhlů a detailu. Tento model je k dispozici v rozměrech 320 mm, ideální pro kuchyňský nábytek, a menší o 230 mm pro všechny druhy moderního nábytku. Je k dispozici v povrchových úpravách kartáčovaný nikl, lesklý chrom a matný chrom, všechny v obvykle vysoké kvalitě a záruce všech našich výrobků.

Patrik Juchelka vložil novinku pro Marek Kačor 20.11.2019 18:42
neorustik

neorustik

Rustikální povrch, ale moderní tvar. V současné době velmi atraktivní kombinace, propojení "starých" povrchů s novým designem. Výsledek je velmi efektní, navíc tyto povrchy jsou odolné a trvanlivé. Výsledný efekt na nábytku příjemně překvapí nejednoho zákazníka.

Patrik Juchelka vložil novinku 29.07.2018 17:01
FLUID, NOVÉ STYLOVÉ MADLA OD ESTAMPU

FLUID, NOVÉ STYLOVÉ MADLA OD ESTAMPU

Ve své touze získat nové návrhy nábytkových úchytek, ESTAMP znovu překvapuje novou kolekcí, která kombinuje eleganci, všestrannost, design a originalitu v jediném kusu. To je Fluid, hladká rukojeť, minimalistická estetika s rovnou geometrií z venčí a zaoblenou ergonomickou zevnitř. Určitě originální design a přizpůsobený nejnovějším trendům v oblasti nábytku. Přestože Fluid je speciálně navržen jako rukojeť pro kuchyňský nábytek, jeho originální zakřivený tvar je také velmi vhodnou volbou pro použití v jakémkoliv typu nábytku a v jakékoli místnos ... (více)

Marek Kačor vložil novinku 06.01.2017 14:40
ESTAMP A DESIGNER FRANCESCO RIFÉ

ESTAMP A DESIGNER FRANCESCO RIFÉ

Nábytkové úchytky Estamp se po devíti desetiletích staly měřítkem v současném sektoru designu nábytku. S cílem nadále překvapovat své zákazníky, podepsala společnost Estamp smlouvu s prestižním návrhářem interiérů Francesc Rifé, aby navrhl své nové rukojeti. Po dlouhé a úspěšné kariéře se Francesc Rifé nachází v referenční firmě v oblasti vybavení nábytku. Začlenění Rifé je dalším závazkem společnosti José Vergés za inovaci, konstantní značku, spoléhat se na osobní styl tohoto designéra, v němž prostorový pořádek a geometrický ... (více)

Marek Kačor vložil novinku 06.01.2017 14:59
 4 novinky